Ontwerp-zonder-titel-3.jpg

TEAM STICKY MINDSET

Founder en Coach

Remco Visscher

Mijn naam is Remco Visscher (1986). Ik ben in 1986 geboren en getogen in Harderwijk. Na het succesvol afronden van mijn sportopleiding in Zwolle, ben ik enkele jaren werkzaam geweest als personal fitness trainer en leefstijlcoach.

Na verloop van tijd veranderde mijn interessegebied. Ik leerde dat ons gedrag, onze prestaties en kwaliteit van leven voornamelijk bepaald wordt door het onderbewuste deel van ons brein. Aangezien ik mijn voldoening haal uit het optimaal laten presteren en functioneren van mensen was het voor mij een logisch gevolg dat ik hierin verder wilde. Na de verkoop van mijn twee voorgaande bedrijven heb ik mezelf in de afgelopen 8 jaar verder gespecialiseerd in optimale gedrags- en mindsetverandering.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, in de natuur of op de bank met een goede film of boek. Alles draait om de balans uiteraard 🙂

Ik coach nog steeds een aantal bekende topsporters en richt me hiernaast op de werkzaamheden van onze andere labels: I Love Mindset® en Sticky L&D®.

Dit doe ik om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun innerlijke blokkades en stress op te lossen.

Coach en projectleider

Marie Christine Hermsen

Mijn naam is Marie-Christine. Als Coach & Projectleider @‌Sticky Mindset zal het je niet verbazen dat ik een oneindige nieuwsgierigheid heb naar menselijk gedrag & persoonlijke ontwikkeling. De eerste 20+ jaar van mijn carrière ben ik actief geweest in corporate omgeving, met name in commercieel en operationeel management.

Nadat ik me in toenemende mate bewust werd van de impact van stress op de werkvloer ben ik me hierin gaan verdiepen en ontwikkelen. De combinatie van mentale en fysieke klachten zijn niet alleen mijn fascinatie, maar inmiddels ook al jaren mijn expertise. Naast Mental Coach ben ik onder andere ook opgeleid als Herborist en Orthomoleculair Therapeut.

Het afgelopen jaar hebben Remco en ik onze expertises laten overgaan in een gezamenlijke missie: Zoveel mogelijk mensen helpen om zelf stress op te lossen. De individuele coaching breidde zich daarom uit naar online coaching.

In een aantal van onze nieuwe online modules zie je mij ook persoonlijk terug. Dat vind ik écht belangrijk, bij een online ervaring toch dat vertrouwde gevoel te kunnen geven.

Ik geniet van het leven & gun iedereen hetzelfde! Dat is voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest. Zo hebben we allemaal onze eigen zoektocht. In mijn eigen leven staat het woord autonomie centraal. Ik vind het daarom belangrijk dat we mensen leren hoe ze regie kunnen nemen over hun eigen leven. Door ze de tools geven om stress los te laten én oude patronen te doorbreken. En laten we daar nou bij Sticky Mindset niet alleen héél enthousiast van worden, maar ook nog eens heel goed in zijn.

Ik geef trainingen, workshops en presentaties aan het bedrijfsleven en coach mensen op individuele basis. Ik ben naast mijn werk graag in de natuur en heb twee lieve honden samen met mijn Business & Life partner Remco.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij NOBCO

Let's get in touch!

    ×

     

    Hello!

    × How can I help you?